NAŠE BENEFITY

skladskladskladsklad

qr

 

 

PARAMETRY HODINEK

B
barometr
A
altimetr
C
kompas
G
GPS
R
multisport
P
puls
EKG
O
puls
optický
D
kalorie
b
výdrž
(GPS)
V
kroky

DOPORUČUJEME


90069740
VANTAGE M Black
7 390 Kč  4 990 Kč

90054931
Loop 2 Pink - fitness náramek
2 990 Kč  2 390 Kč

900102178
Pacer Pro Carbon Gray
8 790 Kč  6 890 Kč


a370iw
A370 Ivory White, S/M
5 490 Kč  4 490 Kč



sklad

Nedodatelné

9 990 Kč
8 699 Kč

Polar V800 GPS černý - Special Edition - bez hrudního pásu

V800blackspbez (Polar, V800)


Polar V800 jsou pokročilé univerzální sportovní hodinky s funkcí GPS pro náročné sportovní nadšence a profesionální sportovce, kteří chtějí dosáhnout špičkové výkonnosti.

! Zboží již není v nabídce výrobce a nelze je objednat. Laskavě kontaktujte naše specialisty, kteří vám pomohou s výběrem nástupce nebo obdobného produktu.
V800blackspbez V800blackspbez V800blackspbez V800blackspbez

Polar V800 disponuje vestavěným GPS senzorem a barometrickým výškoměrem pracujícím na bázi atmosferického tlaku. Je to také první sporttester Polar, jehož SW lze aktualizovat. Stačí připojit Polar V800 k počítači a automaticky se stáhnou opravy chyb či nové funkce. S vysílačem tepové frekvence můžete optimalizovat zátěžové zóny a získáte podrobný přehled o svém tréninku včetně energetického výdeje, rozložení tepových zón, tréninkové zátěži a přínosu = okamžitou zpětnou vazbu o svém těle. V klidovém testu kondice rychle a bez námahy zjistíte svou kondiční úroveň a můžete ji dále rozvíjet kupříkladu intervalovým tréninkem (který lze nastavit v PC a přenést do hodinek). Funkce ZoneOptimizer upřesní v rámci rozcvičení zóny tepové frekvence pro daný den. Tento chytrý sporttester také určí tréninkovou zátěž a doporučenou dobu odpočinku před dalším zatížením.

Již v základní výbavě přichází Polar V800 s několika převratnými novinkami. Především využívá nejnovější čipovou technologii SIRF IV, díky níž vyhledává signál GPS daleko rychleji a hůře ho ztrácí i v terénu se špatným pokrytím satelity. Při několikadenních přechodech velehor oceníte provoz v úsporném GPS režimu, kdy plně nabitý sporttester vydrží 40 až 50 hodin GPS záznamu. Raritou jest také použitá zabudovaná dobíjecí Li-Pol baterie, která oproti hojně rozšířeným Li-Ion bateriím daleko méně podléhá opotřebení a má několikanásobně delší životnost.

Hodinky se dají ovládát pouhým ťuknutím prstů na displej. Na důležité věci upozorní kromě zvukové a vizuální výstrahy také vibracemi. Nabíjecí port na zadním krytu hodinek je spolehlivě vodotěsný. S veškerými senzory komunikuje na energeticky nenáročné frekvenci Bluetooth Smart. Můžete přepínat mezi klasickým a negativním zobrazením displeje, můžete si nastavit trvalé podsvícení displeje, prakticky neomezeně editovat podobu displejů. Polar V800 Vás také dovede na místo startu a umí navigovat po trase. Stačí stáhnout si z tréninkového deníku trasu svou nebo svého kamráda a můžete po ní směle vyrazit. Na displeji se vám zobrazí obrazovka s křivkou stažené trasy, na ní vaše pozice a vespod vzdálenost zbývající do cíle trasy.

Do hodinek si můžete zadat až 20 profilů pro různé sporty, kromě nadmořské výšky monitorují také okolní teplotu, nabízejí převratný test výskoku (Jump test), samostatný režim stopek, brzy si budete moci jejich firmware rozšířit o plavecké funkce… prostě opravdový klenot!

Tělo hodinek je vyrobeno z hliníkové slitiny, nerezové oceli a extra odolného skla (Gorilla Glass). Díky tomu působí Polar V800 skutečně odolně a robustně, zároveň se však jedná o jeden z nejlehčích sporttesterů s integrovaným GPS na trhu. Tlačítka jsou historicky největší u Polaru, což oceníte pro snažší obsluhu hodinek – výrobci se podařilo najít optimální rozměr pro každodenní nošení na ruce a pohodlné ovládání.

Záznamy ze sporttesteru Polar V800 stahujete přes USB kabel do počítače a ukládáte ve svém vlastním online deníku na webu flow.polar.com. Internetový deník Polar Flow je velmi interaktivní. Nabízí funkce sociálních sití, můžete tedy sdílet své tréninkové pokroky a objevené trasy s kamarády, hecovat se a soupeřit mezi sebou. Za zmínku stojí také propojení internetového deníku se stejnojmennou mobilní aplikací. Funguje jako tzv. cloudové úložiště: kdykoliv tedy kupříkladu přes kable stáhnete do internetového deníku data nebo v něm vytvoříte tréninkový plán, vše se ihned synchronizuje a zobrazí rovnou i v mobilní aplikaci Polar Flow… a naopak.

Heart Rate funkce:
- Tepová frekvence v rytmu za minutu /% /% HRR
- Tepové zóny
- Přenost tepové frekvence ve vodě
- Tréninkové zatížení a zotavení
- Tréninkový benefit
- Fitness test
- Ortostatický test
- Inteligentní kalorie

Training funkce:
- Sportovní profily: Umožňuje zobrazit všechny vaše oblíbené sporty a definovat specifické nastavení a zobrazení na displeji.
- Přechodové časy v multisportovním tréninku: Zobrazuje čas potřebný pro přepínání z jednoho sportu do druhého.
- Tréninkové cíle: Vytvořte detailní trénink ve webové službě Polar Flow a nahrajte ho do vašeho zařízení.
- Tréninkový deník
- Týdenní shrnutí
- Odpočítávání a stopky
- Jump test: Pomáhá zhodnotit svalovou sílu, výkon nohou a neuromuskulární únavu. Vyžaduje Polar snímač rychlosti a vzdálenosti na nohu Bluetooth Smart.

GPS funkce:
- Vzdálenost
- Rychlost / Tempo
- Race Pace
- Running index: je založen na srdeční frekvenci a data rychlostí naměřených při běhu. Poskytuje denní informace o úrovni výkonu, i aerobní kondici a běžecké ekonomiky. Zlepšení chodu účinnost udává lepší ekonomiku běhu výkon.
- Zpět na začátek
- Navádění na cíl
- Režim s nízkou spotřebou

Barometrické funkce:
- Nadmořská výška, stoupání a klesání
- Teplota
- Sklonoměr

Kompatibilní se senzory:
- Polar snímač rychlosti a vzdálenosti na nohu Bluetooth Smart
- Polar cyklosnímač kadence Bluetooth Smart
- Polar cyklosnímač rychlosti Bluetooth Smart
- Polar snímač výkonu Bluetooth Smart: V800 bude podporovat novou generaci Keo Power dostupnou v červnu 2014.

Technické parametry:
- Hmotnost: 79 g
- Vodotěstnost: 30m
- Tloušťka: 12,7 mm
- Gorilla sklo
- Kovové pouzdro
- Displej s vysokým rozlišením (128x128)
- Dotykové ovládání
- Vibrační a zvuková signalizace
- Aktualizovatelný software
- Zobrazení textů v 13ti jazycích
- Přenos dat přes vlastní USB kabelu nebo Bluetooth Inteligentní přes Polar Flow mobilní aplikace
- 99h kapacita paměti s GPS a HR
- Dobíjecí baterie: až 14 h tréninkového času, 50 h v režimu GPS s nízkou spotřebou, 30 dní v časovém režimu s denním sledování činnosti
- Webová aplikace Flow, kompatibilní s Mac OS X 10.6, OS X 10.7, OS X 10.8 nebo novější a PC Windows XP, Windows 7, Windows 8 nebo novější
- Mobilní aplikace Flow kompatibilní s iPhone 4S a Samsung Galaxy S4

Balení obsahuje:
  • V800 GPS červený Javier Gómez Noya Special Edition
  • USB kabel
  • Návod

    Klíčové vlastnosti Polar V800

    ó

    Měření tepové frekvence hrudním pásem

    Hodinky Polar V800 umožňují přesné měření tepu hrudním pásem. 

    Ņ

    Tréninková zítěž

    Ukazuje, jaký účinek měl trénink na vaše tělo, a pomáhá při porovnávání zátěže při různých lekcích. Průběžně sledujte tréninkovou zátěž, zjistěte své osobní limity a přiměřeně upravte intenzitu a délku tréninku.

    Ľ

    Running Index

    Zobrazuje, jak se vyvíjí váš běžecký výkon.

    Ł

    Běžecký program

    Trénujte na běžecký závod s přizpůsobeným a adaptivním tréninkovým plánem v aplikaci Polar Flow. Vyberte si jeden ze čtyř různých plánů (5 km, 10 km, půlmaraton nebo maraton) a získejte komplexní tréninkový plán, který vyhovuje vám i vašim cílům.

    ŀ

    Míra regenerace

    Zobrazuje dobu nutnou k regeneraci před dalším tréninkem.

    m

    Test kondice

    Tento pětiminutový test měří podle klidového tepu, změn tepu a osobních údajů vaši aerobní kondici. Provádějte tento test pravidelně a sledujte své pokroky.

    ļ

    Chytré kalorie

    Podle vaší váhy, výšky, věku, pohlaví, individuální maximální tepové frekvence (HRmax) a intenzity tréninku budete přesně vědět, kolik jste během tréninku spálili kalorií

    ń

    Přínos tréninku

    Ihned po tréninku nabídne motivující zpětnou vazbu s popisem účinku této tréninkové jednotky.

    Ŀ

    Sportovní profily

    V databázi Polar je více než 100 sportů. Sportovní profily jsou založeny na určité logice a u nejběžnějších (vytrvalostních) sportů jsou uvedeny násobitele pro výpočty kalorií a tréninkové zátěže. Můžete si je vybrat a nastavit ve službě Polar Flow.

    Ń

    Metriky plavání

    Aautomatické zjišťování plaveckého stylu, vzdálenosti, rychlosti, záběrů a doby odpočinku. Metriky plavání umožní analyzovat jednotlivé plavecké tréninky a dlouhodobě sledovat výkony a pokroky. Skóre SWOLF vám navíc pomůže zlepšovat plaveckou techniku.

    Ĺ

    Test kondice

    Tento pětiminutový test měří podle klidového tepu, změn tepu a osobních údajů vaši aerobní kondici. Provádějte tento test pravidelně a sledujte své pokroky.

    Ļ

    Průvodce aktivitou

    Ukáže vám, jak jste byli během dne aktivní, a poskytne vám praktické pokyny, jak dosáhnout vašeho denního cíle aktivity.

    Kompletní Parametry

    AKTIVITA 
    Sledování spánku
    &
    Nepřetržité monitorování aktivity Ż

    &

    Cíl denní aktivity Ż &
    Aktivní doba Ż &
    Kroky a vzdálenost &
    Shrnutí aktivity Ż &
    Výhody tělesné aktivity Ż &
    Upozornění na neaktivitu Ż &
    Délka a kvalita spánku &
    TRÉNINK 
    Běžecký program Ż &
    Běžecký výkon podle srdečníhi tepu S připojeným hrudním pásem.
    Běžecký výkon na zápěstí  Pouze prostřednictvím snímače jiného výrobce.
    Rychlost a vzdálenost podle pohybu zápěstí Ż &
    Kadence běhu na zápěstí Ż &
    Import trasy Ż &
    Měření tepové frekvence na zápěstí Ż Není součástí hodinek, lze použít sensor jiného výrobce.
    Tepová frekvence Ż S připojeným pásem Polar H7, podobně další funkce vyžadující tepovou frekvenci.
    TFmax Ż &
    Pásma tepové frekvence Ż &
    Pásma rychlosti/tempa Ż &
    Silové zóny Ż &
    Zone Lock Ż &
    ZonePointer Ż &
    Strava Live Segments Ż &
    Ortostatický test Ż &
    Test kondice Polar Ż &
    Running Index Ż &
    Skokový index Ż &
    Funkce Chytré kalorie Ż &
    Přínos tréninku Ż &
    Zpět na začátek Ż &
    Vzdálenost Ż &
    Altitude, ascent/descent (Nadmořská výška, délka výstupu a sestupu) Ż &
    Sportovní profily  Ż &
    Uživatelem nastavitelná zobrazení pro trénink Ż &
    Trénink více sportů Ż &
    GPS  Ż &
    Úsorný režim GPS  Ż &
    Race pace (Závodní rychlost) Ż & &
    Průvodce trasou Ż &
    Rychlost/Tempo  Ż &
    Tréninkové cíle  Ż &
    Záznam RR Ż &
    Historie tréninků  Ż &
    Tréninkový deník  Ż &
    Intrvalové časovače  Ż &
    Hearth Touch Ż &
    Okruhy, ručně Ż &
    Okruhy, automaticky  Ż &
    Metriky plavání  Ż &
    Automatické spouštění a zastavování Ż &
    Stopky &
    Odpočítávání &
    Barometer &
    FUNKCE SNÍMAČE KADENCE BLUETOOTH® SMART 
    Kadence Ż &
    FUNKCE SNÍMAČE RYCHLOSTI BLUETOOTH® SMART 
    Rychlost Ż &
    Vzdálenost Ż &
    Měření sklonu Ż &
    FUNKCE KROKOMĚRU BLUETOOTH® SMART 
    Kadence Ż &
    Vzdálenost Ż &
    Průměrná délka kroku Ż &
    Speed/Pace (Rychlost/Tempo) Ż &
    Skokový test Ż &
    KONSTRUKCE 
    Integrované sensory GPS, barometr, akcelerometr
    Nastavení přes mobil Ż &
    Výdrž baterie při tréninku 13 h při tréninku se zapnutým GPS a snímači a až 50 h s úsporným režimem GPS
    Materiál těla Pouzdro z hliníku a nerezové oceli
    Rozměry Tloušťka 12,7mm
    Hmotnost 79 g
    Displej 128 × 128 pixelů
    Sklo Vysoce odolné, chemicky upravené tvrzené sklo Gorilla Glass
    Odolnost proti vodě WR30 – dle výrobce jsou vhodné pro plavání (vybavené i příslušnými funkcemi)
    Nabíjecí baterie &
    Baterie Nabíjecí 350 mAh lithium polymerová baterie
    Kabel USB Vlastní
    Jazyky ovládání v:
    angličtině, španělštině, portugalštině, francouzštině, dánštině, nizozemštině, švédštině, norštině, němčině, italštině, finštině, polštině, ruštině, čínštině, japonštině.
    Bluetooth Smart + GymLink (5kHz) Ż &
    Bluetooth Smart Ż &
    Oznámení na telefon Ż &
    Zvuková signalizace &
    Vibrační signalizace &
    Upozornění &
    Zámek tlačítek Ż &
    Podsvícení &
    Ukazatel data a dne v týdnu &
    Aktuální čas (12/24 h) &
    Nastavení kola pro tři jízdní kola Ż &
    Aktualizace firmwaru Ż &
    FLOW 
    Season Planning &
    Analýza - Běžecký index (Running Index) Ż &
    Deník Ż &
    Zobrazení mapy Ż &
    Relive Ż &
    Zkoumání Ż &
    Sociální média Ż &
    Okamžitá analýza aktivity a tréninku Ż &
    Pokročilá analýza aktivity a tréninku Ż &
    Plánování tréninku Ż &
    Nastavení sportovních profilů Ż &
    Sledování pokroku Ż &
    PŘENOS DAT A KOMPATIBILITA 
    Kompatibilní s operačními systémy Mac OS X 10.6, OS X 10.7, OS X 10.8 a novějším &
    Kompatibilní s operačními systémy Windows XP, Windows 7, Windows 8 a novějšími &
    Kompatibilní s webovou službou Polar Flow &
    Kompatibilní s mobilní aplikací Polar Flow přes Bluetooth Smart &
    Export dat Ż &
    Export historie tréninků (z webu polarpersonaltrainer.com do služby Polar Flow) Ż &
    Kompatibilita s jinými systémy Ż Strava, TrainingPeaks, Apple Health Kit, Google Fit, MyFitnessPal a MapMyFitness.

    Parametry ve vyhledáváníZ Polar V800 GPS černý - Special Edition - bez hrudního pásu

    • Měřič tepu (sporttester) :   Přesné měření hrudním pásem (princip EKG)
    • Voděodolnost (v metrech) :   30
    • Výškoměr :   Výškoměr barometrický (přesný)
    • Počet mezičasů :   999
    • Určení: (uni/pán/dám.) :   univerzální

    Zatřídění produktu Polar V800 GPS černý - Special Edition - bez hrudního pásu

    Domů - přehled kategorií - Mimo produkci - V800 (GPS) - Pouze hodinky

    Sdílejte s přáteli  
       
  • Doporučujeme vaší pozornosti tyto bestsellery

    Vybíráme je s ohledem na zájem zákazníků, dobrý poměr cena / výkon, nebo snížení ceny.

    Akční nabídka 20%
    2 990 Kč   2 390 Kč
    sklad

     Skladem, odeslání ihned

    jarní akce 32%
    7 390 Kč   4 990 Kč
    sklad

     Skladem, odeslání ihned

    Limited 22%
    8 790 Kč   6 890 Kč
    sklad

     Skladem, odeslání ihned

    Akční nabídka 18%
    5 490 Kč   4 490 Kč
    sklad

     Skladem, odeslání ihned

    1 000 Kč
    sklad

     Skladem, odeslání ihned

    jarní akce 6%
    6 990 Kč   6 555 Kč
    sklad

    Skladem poslední kusy

    Internetová cena 5%
    940 Kč   890 Kč
    sklad

    Skladem poslední kusy

    Limited 21%
    10 490 Kč   8 290 Kč
    sklad

     Skladem, odeslání ihned

    Limited 25%
    8 790 Kč   6 590 Kč
    sklad

    Skladem poslední kusy

    Zeptejte se odborníka:

    Váš e-mail:
    (nebude uveřejněn u vašeho dotazu):
     
    Pro stav objednávky.
    Váš dotaz:
    Kontrolní otázka
    Napište číslovkou kolik je "tři krát tři"