NAŠE BENEFITY

skladskladskladsklad

qr

 

 

PARAMETRY HODINEK

B
barometr
A
altimetr
C
kompas
G
GPS
R
multisport
P
puls
EKG
O
puls
optický
D
kalorie
b
výdrž
(GPS)
V
kroky

DOPORUČUJEME

a370iw
A370 Ivory White, S/M
5 490 Kč  4 490 Kč




900104362
Ignite 2 Crystal Black
6 990 Kč  6 555 Kč





POLAR - světová špička v měření tepu

Polar

Oblasti sporttesterů bezkonkurenčně kraluje finská značka POLAR, která je zároveň zakladatelem oboru.

Hodinky POLAR můžete vidět na rukou mnoha vrcholových sportovců na světových soutěžích, ale také jej používají miliony kondičních sportovců na celém světě. V každém oboru lidské činnosti je někdo nejlepší, je označován za leadera trhu. V  málokterém oboru je však inovativní tradice tak výrazná, jako je tomu v oblasti měření tepu. Polar drží většinu zásadních patentů této oblasti nositelné elektroniky a i dnes přichází s řadou inovací. Sporttestery Polar jsou také atraktivní uživatelskou přívětivostí a tradičně nízkou poruchovostí. Poslední modelovou řadou je Polar Vantage V: lehké chytré GPS hodinky s měřením tepu, barevným dotykovým displejem, slušnou výdrží, barometrem a řadou inovativních funkcí.

i H.S.H Sport je autorizovaný prodejce Polar
i H.S.H Sport je autorizované servisní středisko Polar

ScreenShield – doživotní ochrana displeje

Invisibe Shield

doživotní záruka Screenshield fólie je high-end ochrana vašich hodinek. Jedná se o vysoce účinnou ochranu před poškrábáním, odřením, či zmatovatěním povrchu sklíčka hodinek při jejich intentzivním používání, či v důsledku drobné nehody. Na tuto ochrannou fólii je poskytována reálná doživotní záruka.

Screen Shield™ má smysl i tehdy, jsou-li hodinky opatřeny odolným minerálním, nebo safírovým sklem. Materiál fólie dokáže do určité míry absorbovat i rázy na sklíčko hodinek a chránit je před prasknutím. V některých ohledech je tato fólie vhodnější, než použití ochranného skla.