NAŠE BENEFITY

skladskladskladsklad

qr

 

 

PARAMETRY HODINEK

B
barometr
A
altimetr
C
kompas
G
GPS
R
multisport
P
puls
EKG
O
puls
optický
D
kalorie
b
výdrž
(GPS)
V
kroky

DOPORUČUJEME


900102178
Pacer Pro Carbon Gray
8 790 Kč  6 890 Kč

90054931
Loop 2 Pink - fitness náramek
2 990 Kč  2 390 Kč

90069740
VANTAGE M Black
7 390 Kč  4 990 Kč



a370iw
A370 Ivory White, S/M
5 490 Kč  4 490 Kč


Polar Vantage: Aktualizujte své Polar Vantage ještě dnes

Chytré notifikace, rozšířené možnosti sledování spánku, navigace zpět na start či navigace po předem připravené trase. Tyto a mnohé další funkce přináší únorová aktualizace určená pro sportovní hodinky řady Polar Vantage.

Únorová aktualizace Polar Vantage přináší celou řadu užitečných funkcí, které využijete nejen při sportovních aktivitách, ale také ve svém volném čase. Kromě chytrých notifikací doplněných o praktickou funkci Nerušit, rozšířených možností sledování spánku Sleep Watch Face a integrace takzvaného Rychlého menu došlo také k podstatnému vylepšení navigačních funkcí. Při svých trénincích budete moci využít navigaci zpět na start, uživatelé vyššího modelu Vantage V se pak dokonce budou moci nechat vést po předem připravené trase dle přesných směrových pokynů.

sleepS funkcí Chytré notifikace nyní můžete veškerá oznámení z vašeho smartphonu procházet přímo na displeji svých sportovních hodinek. Ať už se jedná hovory, textové zprávy či upozornění z nejrůznějších aplikací, mezi jednotlivými upozornění můžete volně přecházet, kdykoliv zobrazit jejich plné znění, případě je z informační lišty hodinek jedním kliknutím vymazat. Chytré notifikace aktivujete přímo v menu hodinek v záložce Obecná nastavení. Tato funkce je dostupná pro mobilní telefony s operačními systémy Android a Apple iOS.

S chytrými notifikacemi úzce souvisí funkce Nerušit. Díky této funkci budete moci na vámi zvolený časový úsek utlumit nejen chytré notifikace, ale také veškerá další zvuková či vibrační oznámení hodinek. Podsvícení displeje je v tomto režimu dostupné pouze po stisknutí příslušného ovládacího tlačítka. Tuto funkci můžete využít nejen v době nočního odpočinku, ale také během důležitých pracovních jednání a podobně.

Možnosti sledování a vyhodnocení spánku rozšiřuje obrazovka Sleep Watch Face. Tato obrazovka nabídne základní přehled o době vašeho spánku a po stisknutí prostředního tlačítka zobrazí podobné spánkové statistiky. Po probuzení se vás hodinky samy zeptají, zda jste již vzhůru, a ty nejčerstvější údaje vám naservírují přímo k ranní kávě. Pokud máte po probuzení důležitější věci na práci, vyhodnocení proběhne automaticky s tím, že se k němu můžete v dalším průběhu dne kdykoliv snadno vrátit.

Další praktickým vylepšením ovládacího prostředí je integrace takzvaného ‚Rychlého menu', které umožní snadný přístup k oblíbeným položkám a trasám, dále ke stopkám, časovačům a také k navigaci zpět na start. Rychlé menu je dostupné před započetím tréninku, při jeho přerušení a také při změně aktivity v režimu multisportovním. K vyvolání nabídky postačí krátce stisknout levé horní ovládací tlačítko.

navigacePohyb v neznámém terénu usnadní funkce ‚Zpět na start', která vás dokáže přesně navést k bodu, odkud jste svou sportovní aktivitu zahájili. Vše, co pro to musíte udělat, je sledovat šipku na displeji hodinek a své kroky zacílit tím správným směrem.

navigace

Uživatelé vyššího modelu Vantage V mohou využít také možnost Navigace po předem připravené trase. Zamýšlenou trasu jednoduše nahrajete do služby Polar Flow (podporované jsou formáty .gpx a .tcx), sesynchronizujete ji se svými hodinkami a poté se již můžete nechat vést od odbočky k odbočce dle přesných směrových pokynů. Kromě vytváření vlastních tras se můžete nechat inspirovat ostatními uživateli služby Polar Flow a vydat se po trasách již vytvořených.


!Aktualizaci hodinek můžete provést na počítači vybaveném aplikací Flow Sync, anebo pomocí chytrého mobilního telefonu a aplikace Polar Flow.