NAŠE BENEFITY

skladskladskladsklad

qr

 

 

PARAMETRY HODINEK

B
barometr
A
altimetr
C
kompas
G
GPS
R
multisport
P
puls
EKG
O
puls
optický
D
kalorie
b
výdrž
(GPS)
V
kroky

DOPORUČUJEME

a370iw
A370 Ivory White, S/M
5 490 Kč  4 490 Kč




900104362
Ignite 2 Crystal Black
6 990 Kč  6 555 Kč





POLAR - světová špička v měření tepu

Polar

Oblasti sporttesterů bezkonkurenčně kraluje finská značka POLAR, která je zároveň zakladatelem oboru.

Hodinky POLAR můžete vidět na rukou mnoha vrcholových sportovců na světových soutěžích, ale také jej používají miliony kondičních sportovců na celém světě. V každém oboru lidské činnosti je někdo nejlepší, je označován za leadera trhu. V  málokterém oboru je však inovativní tradice tak výrazná, jako je tomu v oblasti měření tepu. Polar drží většinu zásadních patentů této oblasti nositelné elektroniky a i dnes přichází s řadou inovací. Sporttestery Polar jsou také atraktivní uživatelskou přívětivostí a tradičně nízkou poruchovostí. Poslední modelovou řadou je Polar Vantage V: lehké chytré GPS hodinky s měřením tepu, barevným dotykovým displejem, slušnou výdrží, barometrem a řadou inovativních funkcí.

i H.S.H Sport je autorizovaný prodejce Polar
i H.S.H Sport je autorizované servisní středisko Polar

Proč používat sporttester?

Kondice, zdraví a fitness

Jak je asi každému zřejmé, sportovně aktivní člověk má lepší kondici, než ten, kdo "sedí za pecí". Nicméně problém není tak jednoduchý, jak by se na první pohled zdálo. Pokud netrénuji a nechám se takzvaně "vyhecovat" k nárazovému výkonu vysokou intenzitou, mohu si spíš uškodit. Nejen z hlediska případné námahy kloubů apod., ale i z pohledu obecné kondice. Zjednodušeně řečeno, nízká intenzita nepomáhá a příliš vysoká intenzita škodí.

 

Hubnutí a udržování hmotnosti

Nadváha je velice rozšířený problém, který řeší denně milióny lidí. Snižování hladiny tuku v těle je možné mnoha způsoby. Aspoň dle nabídek na trhu je toto možné naprosto jednoduše "bezbolestně" bez jakéhokoliv omezení. Pokud pomineme nabídku různých šarlatánských zázračných přípravků a zůstaneme nohama na zemi obrátíme svoji pozornost na odborníky lékaře, zjistíme, že žádná taková úplně bezbolestná metoda není.

 

Rekonvalescence pro kardiaky a dlouhodobě nemocné

Podstata jak použít měřič tepu pro tento účel spočívá v nastavení takové zátěže organismu, která mu umožňuje rekonvalescenci a zároveň ho nepřetěžuje. Nutnou podmínkou zodpovědného nasazení v tomto případě je konzultace s ošetřujícím lékařem. Právě on je nejpovolanější, aby posoudil stav nemocného rekonvalescenta a stanovil, jaké rozmezí tepové frekvence je pro něj vhodné.

Trénink, trénink a trénink

Sportovcům vysvětlovat význam sledování tepové frekvence je asi zbytečné. Použití sportesterů se rozšiřuje do všech sportovních odvětví a je otázka, zda vůbec existuje nějaký sport, kdy by se sportestery používat nedaly. Podstata je jasná: trénink s využitím sportesterů je efektivnější a tudíž s menším úsilím lze dosáhnout vyššího růstu výkonnosti.

Využití sportesterů při Spinning programu

Tepová frekvence je velmi důležitým nástrojem pro měření intenzity výdeje těla během tréninku. V hodnotě tepové frekvence se odrážejí veličiny jako využití kyslíku plícemi, frekvence dýchání, hromadění laktátu ve svalech, poměr spalování tuků a cukrů při získávání energie. Z toho plyne, že sportestery jsou jedinečným pomocníkem v tréninku nejen pro profesionální sportovce, ale pro všechny pohybově aktivní jedince.