NAŠE BENEFITY

skladskladskladsklad

qr

 

 

PARAMETRY HODINEK

B
barometr
A
altimetr
C
kompas
G
GPS
R
multisport
P
puls
EKG
O
puls
optický
D
kalorie
b
výdrž
(GPS)
V
kroky

DOPORUČUJEME

a370iw
A370 Ivory White, S/M
5 490 Kč  4 490 Kč




900104362
Ignite 2 Crystal Black
6 990 Kč  6 555 Kč





3. ročník Zvolského rapidu ŠACHY.BIZ (2010)

rapid

Poslední dubnovou sobotu se ve Vraném nad Vltavou konal 3. ročník turnaje v rapid šachu, Zvolský rapid ŠACHY.BIZ. Cestu do zdejší sokolovny, kde se turnaj konal, si našlo celkem 88 hráčů. Bohatý cenový fond, poskytnutý sponzorem turnaje ŠACHY.BIZ, sliboval účast velmi kvalitních šachistů.

Očekávání se naplnila. Turnaj byl skvěle obsazen: 31 účastníků mělo ELO rating nad 2000, což je hranice, kterou není vůbec snadné překonat. Favority byli mezinárodní mistři Petr Zvára (ELO 2438), Lukáš Černoušek (ELO 2401), Josef Přibyl (ELO 2342), Oldřich Vedral (ELO 2317) a FIDE mistr David Kubečka (ELO 2261), ale o celkové prvenství se mohli „poprat“ i další hráči.

9.ročník šachového turnaje Šachy.biz (2017)

rapid/http

Předposlední dubnovou sobotu se ve Vraném nad Vltavou konal 9. ročník turnaje v rapid šachu, Zvolský rapid. Zahrát si přišlo celkem 42 šachistů. Favoritem byl FIDE mistr Jiří Gregor. O bohatý cenový fond se postaral hlavní sponzor ŠACHY.BIZ. Ředitelkou turnaje byla Jana Straková z pořádajícího klubu ŠK Medvědi Zvole. Hlavním rozhodčím byl Michail Koreček. Hrálo se hracím tempem 2×20 minut na 9 kol.

Turnaj (stejně jako loni) vyhrál první nasazený Jiří Gregor se 7,5 body z 9 partií. Druhý skončil Michal Větrovský se 7 body a třetí Bohumil Šimeček se 6,5 body. Nejlepším seniorem byl Zdeněk Růžička, nejlepším juniorem Ondřej Hlaváček a nejlepším hráčem s ELO pod 1700 Jiří Rybáček.

7. ročník Zvolského rapidu ŠACHY.BIZ (2014)

rapid

Poslední dubnovou sobotu se ve Vraném nad Vltavou konal 7. ročník turnaje v rapid šachu, Zvolský rapid ŠACHY.BIZ. Zahrát si přišlo celkem 50 šachistů. O bohatý cenový fond se postaral hlavní sponzor ŠACHY.BIZ. Dalším sponzorem turnaje byl MAS Dolonobřežansko. Turnaj byl velmi dobře obsazen - 23 hráčů mělo rating nad 2000. Favority byli mezinárodní mistr Josef Přibyl (Rapid ELO 2341) a FIDE mistři Vojtěch Straka a Jiří Gregor. Ředitelkou turnaje byla Jana Straková z pořádajícího klubu ŠK Medvědi Zvole. Hlavním rozhodčím byl Michail Koreček. Hrálo se hracím tempem 2×20 minut na 9 kol.

Po čtyřech kolech byl v čele s plným bodovým ziskem jen Vojtěch Straka. O půl bodu za ním se drželi Pavel a Martin Postupové. Další tři kola ale přinesla ve výsledcích zemětřesení - dosud vedoucí Vojtěch Straka z nich získal pouze bod za dvě remízy a jednu prohru. Do čela se dostala trojice Jiří Gregor, Daniel Rous a Miloš Vrabec - všichni s 5,5 body. V osmém kole porazil Jiří Gregor Daniela Rouse a Vojtěch Straka na čas vyhrál na Milošem Vrabcem. Do posledního kola tak šel Jiří Gregor s půlbodovým náskokem na Vojtěcha Straku. Ten měl ale výrazně lepší pomocné hodnocení. Souboj na první šachovnici mezi Jiřím Gregorem a Josefem Přibylem skončil remízou. O vítězi turnaje tak rozhodla partie na druhé šachovnici. V ní Vojtěch Straka černými porazil Martina Postupu. Bodově se dotáhl na Jiřího Gregora (oba 7 bodů) a díky lepšímu pomocnému hodnocení se stal vítězem turnaje. Na druhém místě skončil Jiří Gregor. Na třetím skončil s půlbodovým odstupem Miloš Vrabec. Nejlepší ženou turnaje se stala se Sofie Přibylová. Nejlepším seniorem se stal Miloš Vrabec. Nejlepším juniorem byl Daniel Rous. Nejlepším hráčem s ELO pod 1700 se stal Josef Koblasa.

8. ročník Zvolského rapidu ŠACHY.BIZ (2016)

rapid

Předposlední dubnovou sobotu se ve Vraném nad Vltavou konal 8. ročník turnaje v rapid šachu, Zvolský rapid. Zahrát si přišlo celkem 43 šachistů. Favoritem byl FIDE mistr Jiří Gregor. O bohatý cenový fond se postaral hlavní sponzor ŠACHY.BIZ. Ředitelkou turnaje byla Jana Straková z pořádajícího klubu ŠK Medvědi Zvole. Hlavním rozhodčím byl Michail Koreček. Hrálo se hracím tempem 2×20 minut na 9 kol.

Průběh turnaje v podstatě odpovídal turnajovému nasazení. Jiří Gregor se od začátku turnaje usadil na čele a až do konce na první místo nikoho nepustitl. Získal 7,5 bodu z 9 partií a vyhrál s nákokem celého bodu na druhého v pořadí Bohumila Šimečka. Třetí skončil Michal Větrovský. Nejlepší ženou turnaje se stala se Hana Kubíková (celkově 6.), nejlepším seniorem František Hostička, nejlepším juniorem byl Ondřej Máslo a nejlepším hráčem s ELO pod 1700 Jaromír Háněl.

5. ročník Zvolského rapidu ŠACHY.BIZ (2012)

rapid

Poslední dubnovou sobotu se ve Vraném nad Vltavou konal už 5. ročník turnaje v rapid šachu, Zvolský rapid ŠACHY.BIZ. Turnaje se letos zúčastnilo 86 šachstů z čehož máme velkou radost. Vedle již pravidelných účastníků našich turnajů zavítalo do Vraného i mnoho nových tváří. Cenový fond, poskytnutý sponzorem turnaje ŠACHY.BIZ, přilákal velmi kvalitní šachisty.

Očekávání se naplnila. Turnaj byl opět skvěle obsazen: na startu se sešlo 6 šachistů a šachistek s tituly mezinárodní mistr a FIDE mistr a prvních 30 hráčů mělo ELO rating přes 2000. Favority byli mezinárodní mistři Petr Zvára (ELO 2388), FIDE mistr Jan Šuráň (ELO 2354), FIDE mistr Martin Přibyl (ELO 2343), Jiří Gregor (ELO 2323), mezinárodní mistr Josef Přibyl (ELO 2311). Do širšího okruhu favoritů patřil i náš Vojta Straka (ELO 2234). Na boj o přední příčky v turnaji ale bylo kandidátů mnohem víc, což se v průběhu turnaje ukázalo.

4. ročník Zvolského rapidu ŠACHY.BIZ (2011)

rapid

Poslední dubnovou sobotu se ve Vraném nad Vltavou konal 4. ročník turnaje v rapid šachu, Zvolský rapid ŠACHY.BIZ. Cestu do zdejší sokolovny, kde se turnaj konal, si našlo celkem 70 hráčů. Bohatý cenový fond, poskytnutý sponzorem turnaje ŠACHY.BIZ, sliboval účast velmi kvalitních šachistů.

Očekávání se naplnila. Turnaj byl skvěle obsazen: 26 účastníků mělo rating nad 2000. Favority byli mezinárodní mistři Petr Zvára (ELO 2420), Josef Přibyl (ELO 233), Pavel Jirovský (ELO 2318) a dále Zdeněk Hába (ELO 2268) a Jiří Gregor (ELO 2250), ale o celkové prvenství se mohli „poprat" i další hráči. Ředitelkou turnaje byla Jana Straková z pořádajícího klubu ŠK Medvědi Zvole. Hlavním rozhodčím turnaje byl Michail Koreček, který zároveň zajišťoval zpracování výsledků. Hrálo se hracím tempem 2×25 minut na 7 kol.

6. ročník Zvolského rapidu ŠACHY.BIZ (2013)

rapid

Poslední dubnovou sobotu se ve Vraném nad Vltavou konal 6. ročník turnaje v rapid šachu, Zvolský rapid ŠACHY.BIZ. Cestu do zdejší sokolovny, si našlo celkem 79 hráčů. Bohatý cenový fond, poskytnutý sponzorem turnaje ŠACHY.BIZ, sliboval kvalitní účast. A opravdu turnaj byl skvěle obsazen: 29 účastníků mělo rating nad 2000. Favority byli mezinárodní mistr Josef Přibyl (ELO 233) a FIDE mistři Tomáš Vojta, Vojtěch Straka a Jiří Gregor. Ředitelkou byla Jana Straková z pořádajícího klubu ŠK Medvědi Zvole. Hlavním rozhodčím byl Michail Koreček. Hrálo se hracím tempem 2×20 minut na 9 kol.

V prvních dvou kolech favorité své partie vyhrávali. V čtvrték kole třetím kole došlo k k souboji nejvýše nasazených ráčů - Vojtěch Straka prohrál s Tomášem Vojtou a Josef Přibyl remizoval s Jiřím Gregorem. V dalších kolech favorité kromě Jiřího Gregora body neztráceli. Tomáš Vojta procházel turnajem suverénně. Během devíti kol povolil soupeřům jen dvě remízy (uhrál 8 bodů z 9) - jednu půlku "ztratil" s Josefem Přibylem v 7. kole a druhou v 9. kole, kdy už měl náskok celého bodu a remíza mu na vítězství v turnaji stačila. Po osmém kole byli na druhém a třetím místě Vojtěch Straka a Josef Přibyl. Ti se utkali až v posledním devátém kole a remíza jejich vzájemná remíza rozhodla o tom, že na pomocné hodnocení skončil. na 2. místě Vojtěch Straka (7 bodů) a třetí Josef Přibyl (rovněž 7 bodů). Nejlepší ženou turnaje se stala se Hana Kubíková. Nejlepším seniorem se stal Josef Přibyl. Nejlepším juniorem byl Dominik Rous. Nejlepším hráčem s ELO pod 1700 se stal Jaromír Háněl z pořádajícího oddílu ŠK Medvědi Zvole.

2. ročník Zvolského rapidu ŠACHY.BIZ (2009)

rapidNáš šachový obchod byl hlavním sponzorem turnaje v rapidu pořádaného ve spolupráci se šachovým klubem Medvědi Zvole. 2 ročník konaný 25. dubna 2009 přilákal o 20 hráčů více než před rokem. Také konkurence vzrostla díky účasti dvou mezinárodních mistrů. Nejdůležitější však je, že většina účastníků velmi vysoko hodnotila organizaci turnaje a v neposlední řadě i ceny, které byly opravdu hodnotné. Cenový fond totiž především díky hlavnímu sponzorovi přesáhl hodnotu 30000Kč a vedle ocenění nejlepších byly mezi účastníky vylosovány i 3 cestovní minipočítače..

2.ročník turnaje Šachy.biz v bleskovce

Série turnajů sponzorovaných šachovým obchodem ŠACHY.BIZ pokračovala druhým ročníkem turnaje v bleskovce. Rekordně teplá sobota neodradila příznivce šachové hry od návštěvy Vraného nad Vltavou, kde se turnaj konal. Hvězdou turnaje se stala hráčka s titulem mezinárodní velmistryně Kateřina Němcová. Získala 9,5 bodů z 11 kol a zaslouženě tak zvítězila. Další hráč s mezinárodním titulem IM Vítězslav Priehoda se musel spokojit se 3. místem, když 2. místo musel přenechat papírově slabšímu Zdenkovi Hábovi.
Nejlepším juniorem a zároveň nejlepším hráčem s ELO pod 1700 se stal Lukáš Boček se ziskem 5 bodu. Nejlepším seniorem byl Miroslav Kamlach se sedmi body. Zástupce sponzora se ziskem 4,5 bodu obsadil 50. místo a polepšil si tak proti předchozímu ročníku.
Pohodový turnaj byl okořeněnen oceněním všech účastníků včetně oblíbeneého losování o troje šachové hodiny DGT.

1. ročník turnaje Zvolský rapid Sachy.biz (2008)

Náš šachový obchod byl hlavním sponzorem turnaje v rapidu pořádaného šachovým klubem Medvědi Zvole. To, že se 1. ročník turnaje vydařil, dokládají především hodnocení účastníků. Stručné informace o průběhu si můžete přečíst i na následujících řádcích.

Turnaj se konal poslední dubnovou sobotu se ve Vraném nad Vltavou jako 1. ročník pod názvem Zvolský rapid ŠACHY.BIZ. Cestu do zdejší sokolovny, kde se turnaj konal, si našlo celkem 68 hráčů. Bohatý cenový fond, sliboval účast velmi kvalitních šachistů.
 
Očekávání se naplnila. Turnaj byl skvěle obsazen, 29 účastníků mělo ELO rating nad 2000, což je hranice, kterou není vůbec snadné překonat. Favority byli Francouz Nicolas Clery (ELO 2379), mezinárodní mistr Vítězslav Priehoda (ELO 2376) a FIDE mistr Tomáš Vojta (ELO 2334), ale o celkové prvenství se mohli „porvat“ všichni. Ředitelem turnaje byl Jiří Sladovník z pořádajícího klubu ŠK Medvědi Zvole, na pravidla dohlížel hlavní rozhodčí Petr Havelka. Hrálo se hracím tempem 2×20minut na 9 kol.